OPĆINA REŠETARI -Izaslanstvo Vlade Tirola u radnom posjetu

Datum objave: 18. 10. 2021. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – Učeći iz primjera dobre prakse, promovirajući projateljstvo i suradnju, ovih su dana, u radnom posjetu Općini Rešetari i lokalnom DVD-u, bili predstavnici austrijske pokrajine Tirol na čelu s inspektorom za vatrogastvo i dugogodišnjim vatrogasnim zapovjednikom u gradu Kitzbühel, Hubertom Ritteronom i predstavnikom Vlade Tirola Peterom Logarom. Posjet je predvodio Tomislav Stokić, čelni čovjek Vatrogasne zajednice Republike Hrvatske za suradnju sa pokrajinom Tirol.

Nakon što je izaslanstvo Općine Rešetari u tirolskom gradu Telfs preuzelo vatrogasno vozilo, donaciju mjesnom DVD-u, a potom i u gradu Kitzbühelu dogovorilo darivanje i preuzimanja još jednog početkom iduće godine, predstavnici pokrajine Tirol uzvratili su posjet i uvjerili se da su vrijedne donacije, vatrogasna vozila i oprema stigli u prave ruke.

Radni posjet Općini Rešetari predstavnici Tirola iskoristili su da s prvim čovjekom Općine, načelnikom Zlatkom Agom razgledaju novoizgrađene prostore DVD-a ali i naprave popis stanja i potreba s namjerom da pomognu ukupnom razvoju vatrogastva na području Općine. Tom je prigodom održan i sastanak s predstavnicima Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška te dogovorena daljnja suradnja i prijateljstvo između austrijske pokrajine Tirol i Općine Rešetari.

TEKST: S. T.          FOTO: resetari.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn