OPĆINA KAPTOL – Počeli radovi na izgradnji Dječjeg vrtića u Kaptolu

Datum objave: 03. 8. 2019. | Kategorija: Društvo

KAPTOL – “Vrtić je ne samo najveća investicija u našoj općini u posljednjih nekoliko godina vrijedna 6,4 milijuna, već je investicija koja ima svoj značaj i u društvenom smislu – radimo to za budućnost i naše najmlađe,”kaže načelnik općine Kaptol Mile Pavičić.

Početak izgradnje dječjeg vrtića u Kaptolu, investicije vrijedne 6,4 milijuna bespovratnih kuna, svečano je označen krajem lipnja polaganjem kamena temeljca u sklopu obilježavanja Dana općine. Dječji vrtić kruna investicija je od iznimnog značaja jer na području općine Kaptol odgojne ustanove te vrste nema pa su kaptolački mališani vrtićke dobi uglavnom bili u požeškim vrtićima. Načelnik općine Kaptol uvjeren je kako će se to od jeseni 2020 promijeniti.

“Vrtić je ne samo najveća investicija u našoj općini u posljednjih nekoliko godina,već investicija koja ima svoj značaj i u društvenom smislu – radimo to za budućnost i naše najmlađe. Dugo smo to željeli, uspjeli smo realizirati dokumentaciju, dozvolu i dobiti sredstva, a izabrani izvođač radova krenuo je prema planu, rok za izvođenje radova je osam mjeseci,” naglasio je načelnik Pavičić. Vrtić će imati dvije odgojne skupine, oko 50 mališana, površine oko 500 četvornih metara.

TEKST: S. Pok      FOTO: D. K.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn