OPĆINA JAKŠIĆ – Uređenje i sanacija mjesnog doma u Rajsavcu

Datum objave: 22. 1. 2021. | Kategorija: Društvo

JAKŠIĆ – Uređenje i sanacija mjesnog doma u Rajsavcu vrijedna 600 tisuća kuna prvi su u nizu planiranih ovogodišnjih radova na području općine Jakšić.

Početak nove kalendarske godine na području općine Jakšić u znaku je planiranih infrastrukturnih radova. Zbog dotrajalosti materijala na krovištu i pokrova od azbestnih ploča te nekvalitetnih elektroinstalacije i rasvjete, na mjesnom domu u Rajsavcu bila je nužna sanacija. “Uređenje i obnovu smo planirali u proračunu za ovu godinu. Postavit će se nova metalna krovna konstrukcija sa sendvič panelima pet centimetara, uredit će se nova podna armaturna ploča s termo izolacijom. Postavit će se i nove elektroinstalacije te ugraditi suvremena LED rasvjeta u objektu, uz klimu za grijanje i hlađenje prostora. Izvršit će se i zamjena dijela dotrajale drvene stolarija s novom PVC stolarijom te žbukanje zidova i soboličilački radovi na unutrašnjim zidovima doma, uz uređenje vanjske ovojnice,” pojasnio je načelnik Ivica Kovačević.

U ove radove bit će uloženo 600 tisuća kuna, a radovi kreću i u drugim naseljima u općini. “Nastavljamo s rekonstrukcijom i asfaltiranjem Odvojka ulice kralja Zvonimira u Jakšiću, Odvojka ulice kralja Tomislava u Eminovcima i Odvojka ulice u Rajsavcu u vrijednosti oko 320 tisuća kuna,” rekao je načelnik Kovačević najavljujući i radove na izgradnji komunalne, cestovne i plinske infrastrukture u Gospodarskoj zoni Jakšić te zamjeni stare javne rasvjete u naseljima Bertelovci i Svetinja.

TEKST: S. P.           FOTO: D. K.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn