OPĆINA JAKŠIĆ – Radovi uređenja i energetske obnove mjesnog doma u Tekiću

Datum objave: 20. 6. 2019. | Kategorija: Društvo

JAKŠIĆ/TEKIĆ – Radovi na uređenju i energetskoj obnovi mjesnog doma u Tekiću vrijedni su gotovo 600 tisuća kuna, a sredstva su osigurana iz proračuna Općine Jakšić te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Općina Jakšić krenula je u zahvat obnove i rekonstrukcije mjesnog doma u Tekiću, radovi su u tijeku, a očekuje se kako će biti završeni do kraja kolovoza, rekao je načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević.

“Izvršit će se izgradnja vanjske toplinske ovojnice, zamijeniti dotrajala krovna konstrukcija i pokrovne azbestne ploče, te postaviti novi krovni pokrov od sendvič panela s metalnom oblogom i poliuretanskom izolacijom. Postavit će se novi krovni oluci za prikupljanje oborina s krova te izvršiti zamjena dijela stare stolarije uz izgradnju novog sustava centralnog grijanja,” rekao je načelnik Kovačević. Na području općine Jakšić radi se na još nekoliko gradilišta- u tijeku je dogradnja Vatrogasnog doma, infrastrukturni radovi na mjesnom groblju te pripreme za asfaltiranje nekoliko ulica.

TEKST: S. P.       FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn