OPĆINA JAKŠIĆ – Izgradnja nogostupa i sanacija kolnika u Stepinčevoj ulici u Jakšiću

Datum objave: 22. 7. 2020. | Kategorija: Društvo

JAKŠIĆ – Pri završetku je postavljanje LED rasvjete u sporednim ulicama u Jakšiću, a istovremeno se kreće s izgradnjom nogostupa i sanacijom postojećeg kolnika u Ulici Alojzija Stepinca, investicijom vrijednom oko 1,5 milijuna kuna

Unatoč ljetnom razdoblju i situaciji s korona virusom nema predaha s izvođenjem infrastrukturnih i drugih radova na području općine Jakšić. Pri završetku je postavljanje LED rasvjete u sporednim ulicama u Jakšiću. Paralelno s tim radovima nastavlja se s novom investicijom na izgradnji nogostupa i sanaciji postojećeg kolnika u Ulici Alojzija Stepinca.

“Ponosan sam na svaku investiciju i radove na području općine Jakšić. Ono što smo planirali to i izvršavamo. Pripremili smo svu potrebnu dokumentaciju kako bi mogli započeti s izgradnjom nogostupa i pripadajućim pješačkim prijelazima te sanaciju postojećeg kolnika. Riječ je o izgradnji istočnog nogostupa i sanaciji kolnika u cijeloj dužini od oko 750 metara. Vrijednost tih radova je nešto više od 1,5 milijuna kuna, a trebali bi biti gotovi unutar 120 dana od uvođenja u posao,” rekao je načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević. Prema projektu nogostup će biti širine 1,6 metara obrubljen rubnjacima, a predviđen je i jedan novi pješački prijelaz preko kolnika državne ceste DC51.

TEKST: S. P. /D.K.       FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn