OPĆINA JAKŠIĆ – Izgrađen nogostup u Rajsavcu vrijedan 1,5 milijuna kuna

Datum objave: 24. 11. 2019. | Kategorija: Društvo

RAJSAVAC – Na području Općine Jakšić završena je još jedna vrijedna investicija – nogostup u naselju Rajsavac vrijedan 1,5 milijuna kuna.

Kako se približava kraj kalendarske godine, tako se zaokružuju i dovršavaju investicije na području općine Jakšić. Uz brojna ulaganja u infrastrukturu koja su u ovoj godini odrađena, završena je još jedna višemilijunska investicija, ovoga puta na radost mještana Rajsavca koji su dobili nogostup. Nogostup je u dužini 900 metara, širine 1,5 metara. U sklopu te investicije izgrađen je i jedan pješački most. Zadovoljstvo završetkom tih radova ne krije općinski načelnik Jakšića Ivica Kovačević koji ističe kako je vrijednost radova 1.5 milijuna kuna.Ministarstvo unutarnjih poslova sufinaciralo je sa 700 tisuća, a preostali dio sredstava izdvojen je iz proračuna Općine Jakšić.

Sa završenim infrastrukturnim radovima u Rajsavcu nije kraj ulaganjima i radovima na području općine u ovoj godini. Sve dok budu vremenske prilike to dozvoljavale radit će se i na dovršetku dogradnje Vatrogasnog doma i izgradnji Reciklažnog dvorišta.

TEKST: S. P.        FOTO: D. K.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn