OPĆINA DRAGALIĆ – Načelnik Zvonimir Karlik uputio jedinstvenu obavijest svojim mještanima

Datum objave: 27. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

DRAGALIĆ – I dok su sve jedinice lokalne uprave i samouprave suočene s epidemijom koronavirusa, na različite načine organizirale svakodnevni život, korak dalje otišao je načelnik Općine Dragalić, Zvonimir Karlik, stavljajući se u potpunosti “na raspolaganje mještanima”. Njegovu obavijest mještanima prenosimo u cijelosti:

Poštovane građanke i građani općine Dragalić,

ovim putem želim Vas dodatno upozoriti na okolnosti koje nas posljednjih dana sve više zaokupljaju i određuju nam način života i svakodnevnih aktivnosti.Tražim od Vas da sa maksimalnom ozbiljnošću i odgovornosti prema sebi i svima oko Vas uvažavate i savjesno akceptirate preporuke Nacionalnog stožera i lokalnih stožera, prvenstveno uvažavajući preporuku što manjeg socijalnog kontakta i samoizolacije za one kojima je ista mjera određena.

Ovim putem obavještavam Vas još jednom o mogućnosti da pozivom na broj telefona u uredu općinske uprave 035/376 – 236 svakim radnim danom od 8 do 14 sati možete ostaviti poruku o potrebi za pomoć, prvenstveno starija i samačka domaćinstva kojima je potrebna pomoć za dostavom dnevnih životnih namirnica (kruha,mlijeka, potrepština za osobnu higijenu..), potrebe za dostavom lijekova, odlaskom u bolnicu. U najkraćem mogućem roku nazvat ću Vas, doći do Vas ili dostaviti traženo. U bilo koje doba dana, a izvan radnog vremena općinske Uprave, sve navedeno možete zatražiti i pozivom na moj broj mobitela 098 428 408 i u razumnom vremenu odgovorit ću Vam i svakako pokušati riješiti sve ono što je razumno i u mojim mogućnostima.

S izrazitim poštovanjem prema svima Vama, općinski načelnik Zvonimir Karlik.

TEKST: S. T./ Obavijest        FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn