OPĆINA CERNIK: Savjesno i odgovorno i u borbi protiv pandemije

Datum objave: 26. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

CERNIK – Kako bi što kvalitetnije i pravodobno odgovorili na sve izazove koje sa sobom nosi pandemija koronavirusa, članovi Stožera CZ Općine Cernik održali su radni sastanak.

Nastojeći odgovorno i kvalitetno upravljati kriznom javnozdravstvenom situacijom, te svojim mještanima olakšati svakodnevni život, članovi Stožera CZ Općine Cernik održali su radni sastanak na temu postupanja i primjena mjera tijekom pandemije koronavirusa. Tom su prigodom prezentirane dosadašnje aktivnosti koje je poduzeo općinski stožer u provedbi preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Posebno važna tema bilo je i izdavanje propusnica za ulazak i izlazak s područja općine Cernik, o čemu obavijest i uputstva prenosimo u cijelosti: Zahtjeve za propusnice mještani Općine Cernik mogu slati na službeni e-mail Stožera civilne zaštite Općine Cernik: opcina@cernik.hr .Uz zahtjev, potrebno je na službeni e-mail poslati presliku/sliku osobne iskaznice te navesti razlog odlaska iz mjesta prebivališta. Propusnice će biti izdavane električnim putem na e-mail podnositelja zahtjeva.

Uz navedeno, iz Stožera CZ Općine Cernik naglašavaju kako je Zahtjeve moguće podnijeti i preuzeti i osobno na adresi Općine, Frankopanska 117, od 8 do 13 sati, s napomenom kako je zgrada iz sigurnosnih razloga zatvorena, pa je potrebno pokucati na prozor ureda. Radni sastanak članova Stožera bio je i prigoda da čelni ljudi Općine, načelnik Vitomir Žakić i predsjednik Općinskog vijeća Hrvoje Žakić, podsjete i naglase kako će i tijekom trajanja pandemije Općina posebno brinuti o svojim starijim mještanima, kojima će pomoći u nabavi namirnica i svim drugim potrebama, za što je na raspolaganju i općinsko vozilo. Za sva pitanja, savjete i pomoć na usluzi je i telefon 035/369-050, a na raspolaganju mještanima su i načelnik Stožera, Zdravko Sršen te članovi Tomislav Kruljac i Ivan Ivanović.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: D. Pok (arhiv)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn