OPĆINA ČAGLIN – Infrastrukturni radovi vrijedni više od 2,5 milijuna kuna

Datum objave: 02. 4. 2020. | Kategorija: Društvo

ČAGLIN – U punom zamahu radovi u Ulici Vladimira Nazora u općinskom središtu. Vrijednost investicije je 2,5 milijuna kuna s PDV-om, a u planu je asfalt, nogostup te rekonstrukcija vodovodne i kanalizacijske mreže.

Unatoč izvanrednim okolnostima zbog Covid 19 epidemije, život ne smije stati, pa je i u Čaglinu otvoreno veliko gradilište. Kompletno se uređuje Ulica Vladimira Nazora u kojoj se uz obiteljske kuće nalazi mjesna Osnovna škola, Dječji vrtić, koji bi do jeseni trebao otvoriti svoja vrata za mališane, zgrada Općinske uprave i dr. Radiliše je obišao i načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač.

” Planirane aktivnosti i radovi idu prema ugovorenoj dinamici. Kompletno uređujemo Ulicu Vladimira Nazora u dužini 550 metara. Vrijednost tih radova je 2,5 milijuna kuna s PDV-om. Uspjeli smo preko Ministarstva regionalnog razvoja osigurati bespovratnih 550 tisuća kuna. Preostali dio financiramo iz našeg proračuna. Moram naglasiti da se u toj ulici izgrađuje nogostup s jedne i druge strane te vodovodna i kanalizacijska mreža. Na kraju ulice izgradit će se i okretište za autobuse koji odvoze i dovoze učenike u školu iz okolnih mjesta,”rekao je Dalibor Bardač, načelnik općine Čaglin. Ugovoreni radovi trebali bi biti završeni do kraja ovog mjeseca.

TEKST: S. P.       FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn