OPĆINA BRODSKI STUPNIK – Projekt “Sretna zajednica” za podizanje kvalitete predškolskog odgoja i obrazovanja

Datum objave: 31. 12. 2021. | Kategorija: Društvo

BRODSKI STUPNIK – Općina Brodski Stupnik godinu završava na najbolji mogući način, s još jednim uspješno pripremljenim projektom čiji je cilj podizanje kvalitete života, odgoja i obrazovanja onih najmlađih koji su i jamac opstanka i bolje budućnosti cijeloga kraja

Projektni tim Općine Brodski Stupnik u suradnji sa partnerom- Općinom Oriovac i Dječjim vrtićem “Ivančica Oriovac” uspješno su pripremili projekt naziva “Sretna zajednica”, odobren za financiranje u iznosu od 1.221.132,84 kuna iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Poziva „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“.

Ugovor kojim će se realizirati nove usluge koje će vrtić nuditi-poput produljenog boravka kao i informatičkih, ekoloških, sportskih i programa ritmike i plesa, ovih je dana, zaključujući godinu na najbolji način, u ime prijavitelja potpisala ravnateljica vrtića Blanka Stažić. Još je jedan to u nizu uspješno pripremljenih projekata kojim Općina Brodski Stupnik, vjerujući kako je najbolje ulaganje ono u najmlađe, nastavlja pozitivne trendove.

Riječ je o projektu kojim se podupire kontinuirano podizanje razine kvalitete obrazovanja i predškolskog odgoja te doprinosi ravnoteži poslovnog i privatnog života na korist roditelja djece. S detaljima i aktivnostima projekta sve zainteresirane i javnost dugoročno će informirati Dječji vrtić “Ivančica Oriovac” koji kao Podružnica provodi rani i predškolski program na području Općine Brodski Stupnik.

TEKST: S. T.              FOTO: dv-ivancica.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn