OPĆINA BRODSKI STUPNIK – Nikad veći iznos za rad lokalnih udruga

Datum objave: 23. 3. 2023. | Kategorija: Društvo

BRODSKI STUPNIK – Općina Brodski Stupnik ove je godine za rad udruga predvidjela do sada najveći iznos u proračunu, ukupno 62.399,71 €. Sa 18 udruga potpisani su ugovori na temelju provedenog javnog natječaja za dodjelu financijskih sredstava.

Vjerujući kako snažno civilno društvo znači i bolji i kvalitetniji društveni život sredine, Općina Brodski Stupnik, ove je godine za rad udruga predvidjela do sada najveći iznos u proračunu u ukupnom iznosu od 62.399,71 €. Nakon provedenog javnog natječaja za dodjelu financijskih sredstava, odnosno nefinancijske podrške udrugama i drugim organizacijama civilnog društva koje doprinose razvoju sporta, kulture i tehničke kulture u 2023. godini, s njih ukupno 18 potpisani su ugovori u dva prioritetna područja- organizacije usmjerene razvoju  kulture, te njegovanju kulturne i tehničke baštine kao i one čiji je cilj promicanje sporta i sportskih aktivnosti.

Uz nekolicinu itekako prepoznatih  manifestacija, upravo su udruge koje djeluju na području Općine Brodski Stupnik sa svojim aktivnostima zaslužne za svake godine sve bolji i kvalitetniji društveni i kulturni život svih mještana.

TEKST: S. Tarbuk                    FOTO: G. J.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn