OPĆINA BRODSKI STUPNIK – Kontinuirana skrb o svim generacijama

Datum objave: 04. 8. 2021. | Kategorija: Društvo

BRODSKI STUPNIK – Da je kontinuirna skrb o svim generacijama, ali i svakom pojedincu, jedini ispravan način podizanja kvalitete i standarda življenja svih mještana, dokazuju u Općini Brodski Stupnik gdje će narednih dana, za sve zainteresirane, organizirati cijepljenje drugom dozom Pfizera. Nastojeći istovremeno, učiniti što uspješnijima i odgojno-obrazovne procese, petu su godinu za redom, za sve svoje osnovnoškolce, osigurali besplatne radne materijale.

Znajući kako život u zajednici znači kontinuiranu skrb o svakom pojedincu i svim generacijama, u Općini Brodski Stupnik, smještenoj ispod pitomih obronaka Dilj gore duž ceste koja povezuje Slavonski Brod i Novu Gradišku, ovih će dana, za sve cijepljene prvom dozom Pfizera, organizirati cijepljenje drugom dozom. Cijepljenje će se održati u petak, 6.kolovoza u vremenu od 9 do 12 sati u prostoru sale Društvenog doma u Brodskom Stupniku.

Uz aktivne epidemiološke mjere u Općini se, u skladu s kalendarom, pripremaju i za skori početak nove školske godine. Tim povodom, petu su godinu za redom, kroz Program javnih potreba u odgoju i obrazovanju, za sve osnovnoškolce, osigurali radne bilježnice i potrebne radne materijale za likovni odgoj i tehničku kulturu koji će učenike dočekati u klupama prvog školskog dana. Uz spremnost na pomoć učenicima i roditeljima, potvrda je ovo i stalnih nastojanja čelništva Općine Brodski Stupnik za što boljim i uspješnijim odgojno-obrazovnim procesima.

TEKST: S. T.      FOTO: Facebook OBS

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn