OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA POŽEGA – Nema potvrđenih slučajeva koronavirusa, svi do sada testirani bili su negativni

Datum objave: 17. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Opća županijska bolnica Požega pripravna je za liječenje i skrb o oboljelima od koronavirusa, ako se ukaže takva potreba.Građane mole da bolničke usluge tijekom narednih dana koriste u samo opravdanim i neophodnim slučajevima, a sve kontrolne preglede i dijagnostiku odgode do iza epidemije.

U Općoj županijskoj bolnici Požega do sada nema niti jedan potvrđeni slučaj infekcije korona virusom. Svi do sada testirani pacijenti bili su negativni na korona virus. Bolnica je pripravna  za liječenje i skrb o oboljelima od korona virusa, ukoliko takvih bude na području naše županije. “Građanima poručujemo da s punim povjerenjem u zdravstveni sustav prate upute i da se odgovorno i u potpunosti pridržavaju propisanih pravila ponašanja tijekom ove epidemije,” poručio je ravnatelj Opće županijska bolnice Požega prof.dr.sc. Željko Glavić, prim.dr.med.

Građane mole da bolničke usluge tijekom narednih dana koriste samo u opravdanim i neophodnim slučajevima, a sve kontrolne preglede i dijagnostiku odgode do iza epidemije.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn