ODUZEO IM PREDNOST – U prometnoj nesreći dvije osobe ozlijeđene

Datum objave: 14. 5. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 20-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje (kružni tok) ne propustivši motocikl s prednošću prolaska, uslijed čega je došlo do udara automobila u motocikl i pada 49-godišnjeg motocikliste i 49-godišnje putnice na kolnik.

U Slavonskom Brodu na raskrižju Vukovarske ulice, Ulice Đure Pilara i Borovske, sinoć (13. svibnja), u 21.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 20-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje (kružni tok) ne propustivši motocikl s prednošću prolaska, uslijed čega je došlo do udara automobila u motocikl i pada 49-godišnjeg motocikliste i 49-godišnje putnice na kolnik. Pritom su oboje ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede kod 49-godišnjaka okvalificirane kao teške, a kod 49-godišnjakinje lakše, te su nakon liječničke pomoći pušteni kući. Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

TEKST: S. P.                     FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn