ODOBRENA SREDSTVA – Boćarskom klubu osoba s invaliditetom “Nada” gotovo 500 tisuća kuna za projekt “FORTES”

Datum objave: 17. 2. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Boćarski klub osoba s invaliditetom “Nada” grada Požege i Požeško slavonske županije ugovorio je projekt u vrijednosti od gotovo 500 tisuća kuna.

U Zagrebu je u 16. veljače održana svečana dodjela 30 ugovora odobrenih na Pozivu „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice”. Boćarski klub osoba s invaliditetom “Nada” grada Požege i Požeško slavonske županije ugovorio je projekt u vrijednosti od 481.872,72 kuna za projekt pod nazivom : “FORTES”- F.acilitacija, O.rganizacija, R.acionalizacija, T.ehnologija, E.konomičnost i S.uradnja. Na svečanoj dodjeli je sudjelovala predsjednica udruge Karmela Bišćan.

Potpisnike ugovora uvodno su pozdravili predstavnici Posredničkih tijela Helena Beus, ravnateljica Ureda za udruge, Luka Bogdan, zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te Špiro Janović, državni tajnik u Ministarstvu branitelja. Svečanosti je nazočio i potpisnike pozdravio i zastupnik Hrvatskog sabora, predsjednik Odbora za regionalni razvoj i fondove Europske unije, Marko Pavić.

Ugovoreni projekt pridonijeti će jačanju kapaciteta kluba za rad s osobama s invaliditetom i ranjivim skupinama društva, te je rezultat kvalitetnog dugogodišnjeg rada. Kroz projekt zaposliti će se i jedna osoba s invaliditetom što je jedan od najvažnijih pokazatelja kvalitete projektnog prijedloga. Podrška Europskog socijalnog fonda Boćarskom klubu “Nada” je još jedna medalja u nizu koju ovaj klub osvaja redovno svojim djelovanjem i radom.

TEKST: S. P./ M. Šijan               FOTO: BK Nada

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn