OD MALIH NOGU – Petodnevna regionalna online konferencija posvećena kazalištu za djecu

Datum objave: 21. 2. 2021. | Kategorija: Kultura

OSIJEK/POŽEGA – Od 22. do 26. veljače održat će se online konferencija posvećena kazalištu za djecu i mlade koju će svi zainteresirani moći svakodnevno pratiti od 10 do 13 sati preko društvene platforme, organizatora konferencije OD MALIH NOGU.

Konferencija je podijeljena na pet ključnih tema (ponedjeljak – kolaboracije, koprodukcije i modeli suradnje u kazalištu za djecu i mlade; utorak – repertoarne politike u kazalištu za djecu i mlade; srijeda – kulturne politike u kazalištu za djecu i mlade; četvrtak – festivali kazališta za djecu i mlade; petak – kazalište za mlade), a svi zainteresirani moći će je pratiti svakodnevno od 10 do 13 sati preko društvene platforme organizatora konferencije, regionalne platforme OD MALIH NOGU.

OD MALIH NOGU je platforma na kojoj su se okupile organizacije i pojedinci posvećeni scenskom radu s djecom i za djecu te koji su svjesni stanja stvari na sceni – kulture i umjetnosti općenito, a onda situacije uslijed pandemije, koja je utjecala na sve segmente života, dok je kazalište za djecu i mlade paralizirala.

TEKST: S. P.       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn