OBNOVA DRUŠTVENOG DOMA U VRBOVI – Još jedan milijunski projekt u Općini Staro Petrovo Selo

Datum objave: 12. 11. 2019. | Kategorija: Društvo

STARO PETROVO SELO – Energetska obnova Društvenog doma u Vrbovi još je jedan u nizu vrijednih projekata na području Općine Staro Petrovo Selo čiji je cilj poticanje razvoja kulture i podizanje ukupne kvalitete življenja svih mještana. Radovi na projektu vrijednom milijun i pol kuna trebali bi početi kroz desetak dana.

Izgradnja vodopskrbne mreže,završetak rekonstrukcije društvenog i vatrogasnog doma u naselju Laze, obnova pješačkih staza…Ovo je tek dio realiziranih projekata na području Općine Staro Petrovo Selo kojima se, kontinuirano, nastoji podići kvaliteta življenja mještana. Uspješnom nizu projekata ovih je dana dodana energetska obnova društvenog doma u Vrbovi, priča vrijedna milijun i pol kuna, u okv iru koje će kompletan objekt biti obnovljen “od poda do krova”.

Riječ je o jednom od 300 projekata izabranih za sufinanciranje prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice za što je Općina Staro Petrovo Selo dobila 350 tisuća kuna. Vrijednost projekta s PDV-om iznosi 1.488.656,18 kuna, izvođač radova je Klindžić gradnja iz Rešetara, koja bi s poslom trebala početi za desetak dana. Energetska obnova Društvenog doma trebala bi na području naselja Vrbove pridonijeti poticanju razvoja kulture i ostvarivanju društvenih interesa mještana, što do sada, zbog iznimno lošeg vanjskog i unutrašnjeg stanja zgrade, nije bilo moguće.” Uz kompletnu obnovu objekta Društvenog doma, planiramo isprojektirati i park, dati mu određenu funkciju, vidjeti na koji je način moguće obnoviti staze i hortikulturu, te tako “iskreirati” i čitav prostor u skladu s 21.stoljećem.”, kaže načelnik Nikola Denis.

TEKST: S. T.   FOTO:staropetrovoselo.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn