OBLJETNICE I SPORTSKO DRUŽENJE – GO UHDDR-a Požega proslavio 6. obljetnicu rada i 25. obljetnicu osnutka UHDDR-a

Datum objave: 06. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Prigodom obilježavanja 25. obljetnice osnutka UHDDR-a i 6. obljetnice Gradskog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, u spomen na poginule branitelje Požeško-slavonske županije, na prostoru Sportsko-rekreacijskog centra Požega otvoreni su sportski susreti: 6. memorijalni malonogometni turnir i natjecanje u gađanju Serijskom zračnom puškom.

Na sportskom terenu okupili su se prijatelji iz nekoliko županija, a svojim dolaskom podržali su ih i gosti – zamjenik požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića Vedran Neferović i gradonačelnik Požege Darko Puljašić. Nazočne branitelje i goste pozdravio je predsjednik Gradskog ogranka UHDDR Požega Josip Pavunčec te zahvalio svima na dolasku.


“Sretan sam što ste se odazvali u velikom broju i što ćemo se uz sportsko druženje prisjetiti naših prijatelja koji više nisu među nama, onih koji su poginuli i dali svoje živote za našu jedinu, najljepšu domovinu Hrvatsku,” rekao je Pavunčec.

Turnir je prigodnim riječima otvorio gradonačelnik Požege Darko Puljašić.”Sve je u vašem imenu – dragovoljci! Oni koje nitko nije trebao zvati i moliti, koji su sami odlučili svoj život staviti na kocku i obraniti domovinu. I tu ste kako bi današnjoj mladosti pokazali da se isplatilo boriti za Hrvatsku, da Hrvatska ima svoje mjesto u svijetu i svoju budućnost. Onima koji su dali svoj život,vječno smo zahvalni. Nemojte zaboraviti tko ste i što ste bili kad je trebalo. Nadam se da ćete i danas pobijediti svi – jer vi ste pobijedili jednom i bit će te pobjednici cijeli svoj život“ “rekao je gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. Pok        FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn