NOVOGRADIŠKO SREDIŠTE USKORO DOBIVA NOVU VIZURU – Sve intenzivnija izgradnja nove gradske vijećnice

Datum objave: 07. 3. 2021. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – S intenziviranjem radova na još jednom kapitalnom projektu, središte Nove Gradiške polako dobiva novu vizuru. Riječ je o projektu izgradnje zgrade Gradske vijećnice, suvremeno uređenom kompleksu koji će novogradiškom centru, kroz koji mjesec, dati novi sjaj, ali i niz novih potrebnih urbanih sadržaja.

Najuži centar Nove Gradiške, prostor ispred upravne zgrade Grada, posljednjih je mjeseci veliko gradilište. S dolaskom lijepog vremena, sve su intenzivniji radovi na izgradnji još jednog gradskog kapitalnog projekta. Riječ je o izgradnji zgrade Gradske vijećnice koja će , po završetku, značajno izmijeniti izgled središta grada i dati mu novi sjaj.

Nova višenamjenska zgrada u staklu, kapaciteta sto sjedećih mjesta, s predviđenim prostorom za ugostiteljski objekt- gradsku kavanu, arhitektonski i infrastrukturno prilagođena potrebama, bit će i kongresna dvorana kakva trenutno Novoj Gradiški nedostaje, a koja će se koristiti i za potrebe održavanja sjednica Gradskog vijeća, kao i razne svečanosti. Uz novi sjaj i buduću prepoznatljivost, projekt vrijedan 4,4 milijuna kuna, kroz koji mjesec gradu će dati i niz novih, potrebnih urbanih sadržaja.

TEKST: S. Tarbuk           FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn