NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO 11.-14.KOLOVOZA – Za rasterećeni užitak, informirajte se na vrijeme

Datum objave: 11. 8. 2022. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Najveći open air spektakl u regiji, kako organizatori, s pravom nazivaju 26.izdanje Novogradiškog glazbenog ljeta, veliki je logistički izazov za koji se Grad u potpunosti pripremio. Iako su smještajni kapaciteti odavno popunjeni, prometna protočnost neće biti upitna, a i mjesta za parkiranje trebalo bi biti dovoljno. Informirajte se na vrijeme i dobro došli na 26. Novogradiško glazbeno ljeto

Iako činjenica da će, kako ovih dana pišu i nacionalni mediji, biti domaćini najvećem open air festivalu u regiji, organizatorima Novogradiškog glazbenog ljeta itekako laska, riječ je i o popriličnom zalogaju u logističkom smislu, za koji su se Turistička zajednica, Grad i sve njegove službe u potpunosti pripremili. Dolazite li na trodnevni festival dobre mjuze i sjajne energije, informirajte se na vrijeme, kako bi mogli rasterećeno uživati.

Iako su svi gradski, pa i smještajni kapaciteti gradova u susjednoj županiji odavno popunjeni, prometna protočnost neće biti upitna, unatoč najavi dolaska i čak nekoliko autobusa, kao i posjetitelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, pa i Mađarske, a i mjesta za parkiranje trebalo bi biti dovoljno.

Uz uređena gradska parkirališta u širem središtu grada za posjetitelje će biti dostupno parkiralište u dvorištu Vojarne (Ulica Josipa Jurja Strossmayera), parkirališta gradskih trgovačkih centara- Plodina, Lidla ( Ulica kralja Petra Svačića), (Ulica Grgura Ninskog) i Kauflanda (Ulica Maksimilijana Benkovića) i Konzuma (Ulica Maksimilijana Benkovića). Na raspolaganju je i parking zona u naselju Urije i Ulici karla Dieneša, parking Fieste i parking Auto kluba (između Kožarske i Psunjske ulice, parking Gradski bazeni (Psunjska ulica), parking NK Sloga i Industrijsko-obrtničke škole (Ulica Ljudevita Gaja) te parking u Ulici Alojzija Stepinca.

Važno je znati i kako će za vrijeme trajanja manifestacije za promet u vremenu od 17 sati do idućeg jutra biti zatvorene prometnice na južnom i zapadnom dijelu Trga kralja Tomislava iz smjera policije do Gradskog muzeja i od Gradskog muzeja do crkve Sv. Terezije Avilske. Stanari središnje gradske ulice Slavonskih graničara u tom vremenu neće moći izvoziti svoja vozila, jer ulica će biti zatvorena. Podijeljen u nekoliko zona, grad će tih dana u punom smislu živjeti za i s manifestacijom, a u slučaju bilo kakvih problema, spremne će biti i sve žurne službe, smještene na parkiralištu ispred Pošte. Uz novu pozornicu najviših produkcijskih standarda, vrhunski sound, središnji park ispunjen brojnim sadržajima, grad obojan svjetlosnim efektima i najveće glazbene regionalne zvijezde, nema šanse da se nećete dobro provesti. Vidimo se na Novogradiškom glazbenom ljetu!

TEKST: S. Tarbuk                  FOTO: NGLJ

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn