NOVOGRADIŠKI VIKEND SAJMOVANJA – Navratite na 2. Proljetni sajam i 21. Poljoprivredno poduzetničke ideje

Datum objave: 13. 5. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

NOVA GRADIŠKA – S dolaskom proljeća, na novogradiške se ulice vraća i dobri stari slavonski običaj sajmovanja. Vikend pred nama, nudi pregršt sadržaja. Red cvijeća i rukotvorina, meda i vina, poljoprivrednih strojeva i automobila, sve uz pjesmu i domaćinsku atmosferu. Navratite na 2. Proljetni sajam i 21. Poljoprivredno poduzetničke ideje, 17.,18. i 19. svibnja.

Jedna relativno nova i jedna već uhodana, tradicionalna manifestacija slijedeći vas vikend čeka u Novoj Gradiški. Jer proljeće je vrijeme sajmovanja i vrijeme druženja, a valja obnoviti i lanjsko cvijeće, uživati u mednom doručku, probati vino i vidjeti što je novo od rukotvorina. Sve to i puno više ponudit će 2. Proljetni sajam i 21. Poljoprivredno poduzetničke ideje, jedinstvena izložbeno-edukativno-informativna manifestacija, ranijih godina organizirana u siječnju.

Zajednička je to aktivnost u organizaciji Brodsko posavske županije, Grada Nova Gradiška i Quad kluba Lotus koja goste i posjetitelje očekuje na središnjem gradskom trgu u petak, subotu i nedjelju, 17.,18. i 19.svibnja. Uz priliku za kupovinu, degustacije i ugodna druženja, sadržajni novogradiški vikend ponudit će i koncert, pa svakako navratite. Domaćini vas čekaju s dobrodošlicom.

TEKST: S. T.       FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn