NOVOGRADIŠKI OKTOBERFEST – Festival piva i dobrog druženja

Datum objave: 25. 9. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Želeći produljiti ljetni šušur u gradu i prvih jesenskih dana novogradiški su ugostitelji, uz podršku Turističke zajednice, osmislili novi sjajni sadržaj koji bi, sudeći prema reakciji i odazivu posjetitelja, mogao postati i tradicija. Iako smo u polovici rujna, središnji gradski park ugostio je dvodnevni 1. Oktoberfest, festival piva, glazbe i dobrog druženja.

Uz sajam obrtništva, poduzetništva i poljoprivrede, prvi jesenski vikend u gradu Novogradiščanima je i njihovim gostima ponudio novi sadržaj koji bi, sudeći prema reakcijama i odazivu posjetitelja, mogao postati i tradicija. Zajednička je to priča gradskih ugostitelja organizirana uz podršku Turističke zajednice, nazvana, unatoč činjenici kako smo kalendarski još uvijek u rujnu, Oktoberfest.

Prvi novogradiški festival piva, glazbe i dobrog druženja u dva će dana trajanja ( petak i subota, 24.i 25.rujna) gostima ponuditi priliku za degustaciju proizvoda Zagrebačke pivovare i domaćih craftera, obitelji Bošnjak, nastup Danka Trupinića i Gradske glazbe, a onima vičnima igrama i Olimpivadu – natjecanje u brzom ispijanju piva, držanju krigle i pivskom maratonu.

1.novogradiški Oktoberfest uz zdravicu je otvorio gradonačelnik Vinko Grgić, zadovoljan što se ljetni šušur nastavio i tijekom rujna, ali i što se središnji gradski park još jednom potvrdio kao, sugrađanima omiljena pozornica na otvorenom. Nemate li planova kako i gdje provesti subotu, još uvijek stignete do Nove Gradiške gdje će dobro privsko druženje potrajati do dugo u noć. Vidimo se kod fontane “Tri gracije”. Živjeli!

TEKST: S. Tarbuk               FOTO: F. S.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn