NOVOGRADIŠKI KINO VIKEND – Pripremite se za blagdane uz nove hit filmove

Datum objave: 07. 11. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Iako je do blagdana još 50-ak dana, pravo je vrijeme za nove hit filmske naslove. Jer, vrijeme je to i ugodnog druženja i najbolji trenutak za odlazak u kino. Ratni akcijski spektakl, animirana zabava za cijelu obitelj, romantična komedija-samo birajte, sjajna ponuda čeka vas u POU M.A. Relković u dvorani Doma kulture u Novoj Gradiški, od četvrtka, 7. do subote, 9. studenoga.

Uz snijeg ili bez njega, Božić je nezamisliv bez dobrih filmova. Znaju to i producentske kuće stoga su i ove sezone pripremili hrpu sjajnih naslova. Jer, blizu ili ne, za blagdane se valja pripremiti i mentalno, a odlazak u kino najbolji je način. Solo, s ekipom prijatelja ili obiteljski. I to već ovih dana, kao uvod u vikend. Sjajna ponuda čeka u Pučkom otvorenom učilištu Relković, na “kino platnu” dvorane Doma kulture. Ratni akcijski spektakl, animirana zabava za cijelu obitelj ili romantična komedija, birajte.

U četvrtak, 7. studenoga od 20 sati, na rasporedu je “Bitka za Midway”, priča o odlučujućoj pobjedi SAD-a protiv Japana za vrijeme 2.svjetskog rata, spektakl s neviđenim akcijskim scenama i snažnom glumačkom postavom koju, između ostalih, čine Luke Evans, Woody Harrelson, Patrick Wilson i Dennis Quaid. Petak i subota, 8.i 9.studenoga, kao i obično, rezervirani su za dobru obiteljsku zabavu uz crtić i romatničnu komediju. Za ovo prvo, zadužena je nova verzija poznate priče o obitelji Adams, ovaj puta sinkronizirana na hrvatski, kao stvorena za klince, koja vas čeka u subotu, 9.studenoga od 17 sati.

Nakon animirane priče o jednoj od najčudnijih, najneobičnijih i najstrašnijih obitelji svih vremena, pogledajte “Posljednji Božić”, zabavni film čiju podlogu čine bezvremenski hitovi legendarnog pjevača Georga Michaela, umjetnika s preko 115 milijuna prodanih albuma, nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova, uključujući i istoimeni hit, kao i nekoliko Georgeovih nikad objavljenih pjesama. Neobična božićna priča na rasporedu je u subotu, 9.studenoga u 19.30, ali i dan ranije, u 20 sati, pa vidite kad vam je zgodnije. Sve ostale potrebne informacije pronađite na službenoj stranici poumar-ng.hr

TEKST: S. T.          FOTO: Ilustracija

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn