NOVOGRADIŠKE DJEČJE POKLADE – Vrijeme je za “mačkare”!

Datum objave: 08. 2. 2024. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Peto godišnje doba vrijeme je kojem se najviše raduju oni najmlađi. Njima u čast, gradsko Društvo naša djeca, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice i Grada Nova Gradiška, ovu subotu, 10. veljače, organizira tradicionalne Dječje poklade. S maskom ili bez nje, pridružite im se, jer poklade su i ludi su dani!

Čuvajući stoljetnu tradiciju “mačkara”, kako peto godišnje doba zovu Novogradiščani, znajući kako se ludim danima najviše raduju oni najmlađi, gradsko Društvo naša djeca, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice i Grada Nova Gradiška, ovu subotu, 10.veljače, organizira Dječje poklade. Uz nezaobilaznu kavu na subotnjoj špici i najavljene ugodne temperature, bit će to prilika i za uživanje u velikoj pokladnoj povorci sastavljenoj od gradskih vrtićaraca i školaraca, maskiranih u poznate i nepoznate junake, koji će se, nakon šetnje gradskim ulicama, roditeljima, bakama i djedovima, ali i brojnim sugrađanima, predstaviti i kreativnim programom na središnjoj pozornici.

Pridružite im se, s maskom ili bez nje, jer poklade su i ludi su dani i budite dio najveselije povorke u Gradu prijatelju djece!

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn