NOVOGRADIŠKA PROMOCIJA – „Drugi peron, četvrti kolosijek“ priča o ljubavi, Slavoniji i osamdesetima

Datum objave: 28. 5. 2018. | Kategorija: Kultura

PERON

NOVA GRADIŠKA – Knjigoljupci, zaljubljenici u osamdesete, ali i sve lijepo i vrijedno, ovo je događaj za Vas. Gradska knjižnica Nova Gradiška poziva vas u srijedu, 30.svibnja, u 18. sati u Corner pub na književno druženje i predstavljanje romana „Drugi peron, četvrti kolosijek“, auotrice Mirele Španjol Marković.

Novogradiščanka, Slavonka, vodeća hrvatska poslovna konzultantica, retoričarka, komunikolog, PR-stručnjakinja, Mirela Španjol Marković, odnedavno je i književnica sa sve brojnijom publikom. Razlog tome je roman „Drugi peron, četvrti kolosijek“, priča o ljubavi koja je spojila nespojive ljude kako bi pokazala koliko snažna i razorna može biti. Prvi je to autoričin iskorak u beletristiku, roman o Slavoniji i njenim ljudima, ljubavi i osamdesetima, priča u kojoj će se svatko od nas prepoznati i koju će Mirela osobno predstaviti u rodnom gradu, u srijedu, 30.svibnja, u novogradiškom Corner pubu.

Događaj namijenjen svim istinskim knjigoljupcima i zaljubljenicima u osamdesete organiziraju Gradska knjižnica Nova Gradiška i Marijana Bošnjak, stoga, smatrate li se takvima, dobro ste došli. Uz autoricu, roman „drugi peron, četvrti kolosijek“ predstavit će i urednica Sandra Pocrnić Mlakar, Adela Franceković, Vjekoslava Bagarić i Ivan Slišurić.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn