NOVO U POŽEGI – Otvoren Požega Shopping Capitol

Datum objave: 24. 10. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Požega Shopping Capitol u Osječkoj 10, otvorio je danas svoja vrata posjetiteljima i kupcima. Uz novu prehrambenu trgovinu Spar, u zgradi od preko 4.000 kvadratnih metara smješteni su i zakupci iz neprehrambenog sektora, a to su: Pepco, TEDi, Tutto Bene, Bipa i Intersport te frizerski salon. 

Poseidon Group koja se bavi investiranjem, razvojem, upravljanjem nekretninama, nastavlja širenje i jačanje svog Capitol Park lanca u Hrvatskoj, a u Požegi je trenutno otvoren četvrti takav centar u Hrvatskoj. Na prostoru nekadašnjeg Konzuma, Požega Shopping Capitol u grad je doveo novu prehrambenu trgovinu Spar kao glavnog zakupca.

U zgradi od preko 4.000 kvadratnih metara smješteni su i zakupci iz neprehrambenog sektora, a to su: Pepco, TEDi, Tutto Bene, Bipa i Intersport te frizerski salon. Okupljenim kupcima i uzvanicima na svečanosti se obratila Ivana Rajković, direktorica portfelja „Poseidon Group“, a novu ponudu i nova radna mjesta u gradu pozdravio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Drago mi je da ste prepoznali Požegu kao grad gdje se isplati ulagati i graditi, a posebno mi je drago zbog 50 novih radnih mjesta koja su ovdje otvorena. Zajedno, u partnerskim odnosima dajemo još jednu dodanu vrijednost gradu Požegi, a ovo je jedan centra za koji vjerujem kako ćemo doista uživati. Konkurencija je uvijek dobra i nadamo se kako će i ostali centri i poslovni partneri koji žele razvijati poslovanje u Požegi, prepoznati potencijale našeg grada,” naglasio je gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn