NOVI UKRAS NAJUŽEG GRADSKOG SREDIŠTA – Pri kraju izgradnja nove gradske vijećnice

Datum objave: 20. 7. 2021. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Najuže središte Nove Gradiške ovih dana, sa završetkom radova na izgradnji nove gradske vijećnice, poprima i novu, modernu vizuru. Rezultat projekta vrijednog 4,4 milijuna kuna suvremeno je uređena višenamjenska zgrada u staklu koja će gradu dati i niz novih potrebnih urbanih sadržaja.

Uz, za protočnost prometa, itekako koristan i funkcionalan kružni tok na ulazu u Grad, Nova Gradiška ovih dana, sa završetkom radova na izgradnji nove gradske vijećnice, poprima i novu modernu vizuru. Riječ je o projektu izgradnje višenamjenske zgrade u staklu s 3 kata i tunelom koji je povezuje s postojećom zgradom gradske uprave, vrijednom 4,4 milijuna kuna, koji će uz niz urbanih sadržaja, najužem gradskom središtu podariti i novi izgled.

Izgrađeni objekt u prizemlju će imati ugostiteljski objekt-gradsku kavanu, koji će Grad iznajmiti, prvi je kat predviđen za prostor Savjeta mladih, dok će na trećem katu biti kongresna dvorana kakva trenutno Novoj Gradiški nedostaje, a koja će se koristiti i za potrebe održavanja sjednica Gradskog vijeća, kao i razne svečanosti i okupljanja.

TEKST: S. T.                FOTO: F. S.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn