NOVI TRGOVAČKI CENTAR U POŽEGI – Najavljen početak izgradnje trgovačkog centra “Supernova”

Datum objave: 02. 2. 2017. | Kategorija: Društvo

????????????????????????????

POŽEGA – Na danas održanoj konferenciji za novinare u požeškoj Gradskoj vijećnici na kojoj su, uz gradonačelnika Vedrana Neferovića nazočili Paul Merdzo, direktor društva Supernova Požega d.o.o., ujedno izvršni direktor međunarodne grupacije Supernova, te Hrvoje Nikolić, odvjetnik i pravni zastupnik investitora, najavljena je izgradnja tog trgovačkog centra i na požeškom području.

“Supernova” u Požegi bit će smještena na zapadnom ulazu u grad, na lokaciji koja je za tu namjenu određena još 2009. godine.Ukupna vrijednost investicije je 20 milijuna eura, a na temelju prethodnog iskustva izgradnje trgovačkih centara u drugim područjima Hrvatske investitori očekuju kako će, što tijekom gradnje, što u održavanju, biti otvoreno oko 300-tinjak radnih mjesta.

DSC00190

“Trenutno smo u pregovorima s brojnim poznatim međunarodnim i domaćim zakupnicima. Ovdje u Požegi razmišljamo o jednom projektu koji će zadovoljiti sve potrebe stanovništva grada i šireg područja, te ujedno biti mjesto na kojem će se ljudi rado zadržavati i okupljati,” naglasio je izvršni direktor međunarodne grupacije Supernova Paul Merdzo.

DSC00189

“U daljnjoj suradnji slijedi usklađivanje idejnih planova i plana izgradnje sa svim institucijama. Uvjereni smo kako ćemo ishoditi sve potrebne dozvole, otvorenje planiramo 2018. godine,” naglasio je pravni zastupnik investitora Hrvoje Nikolić. Gradonačelnik Neferović izrazio je nadu kako će ova investicija utjecati ne samo na ponudu u gradu već i na određene efekte kada je u pitanju zapošljavanje.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. P/ Supernova.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn