NOVI INVESTITOR U NOVOGRADIŠKOJ INDUSTRIJSKOJ ZONI – U Industrijski park stiže tvrtka Hado Technik iz Techno Win grupe

Datum objave: 17. 4. 2021. | Kategorija: Gospodarstvo

NOVA GRADIŠKA – Novogradiška industrijska zona od neki dan je bogatija za još jednog investitora. Stjepan Marcetić direktor tvrtke Hado Technix iz Techno Win grupe i Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika potpisali su ugovor o kupnji zemljišta u Industrijskom parku

Da je Industrijski park Nova Gradiška najveća ulagačka zona u Brodsko posavskoj županiji, ali i jedna od najatraktivnijih u istočnoj Hrvatskoj, svakodnevno dokazuju investitori. Potvrdio je to, potpisom na ugovor o kupnji zemljišta, i direktor tvrtke Hado Technix iz Tehno Win grupe, Stjepan Marcetić, ističući kako su izvrstan geoprometni položaj, povoljne cijene zemljišta u poslovnoj zoni, kompletno razvijena infrastruktura, ali i niz drugih prednosti, razlog takve odluke. Na svečanosti potpisivanja ugovora novi su investitori prezentirali i proizvodni i prodajni program u Tehnološkom inkubatoru Nova Gradiška, prostoru u koji, također, svakodnevno, stižu novi “stanari”.

Nakon što je 2020. godine kupila parcelu u Industrijskoj zoni Nova Gradiška, grupa Techno Win iz Zagreba, čija je glavna djelatnost prodaja komunalne opreme i strojeva, do kraja aktualne godine planira otvaranje servisnog centra za komunalna vozila, traktore, malčere, čistilice te ostalu opremu koju nudi u svom asortimanu. Tu priči nije kraj, jer u planu je i otvaranje novih radnih mjesta, što će doprinijeti i povećanju zaposlenosti u Novoj Gradiški. Zahvalnost na odabiru Industrijskog parka Nova Gradiška za svoju ulagačku destinaciju, te Tehnološkog inkubatora za prezentaciju vlastitih proizvoda, novim su investitorima, uz želju za uspješnim poslovanjem, izrazili Marko Ivković, direktor IPNG-a i Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika grada Nova Gradiška.

TEKST: S. Tarbuk                    FOTO: IPNG

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn