NOVA VOZILA I UREĐENO PARKIRALIŠTE – Ovime je povećana sigurnost i kvaliteta prijevoza naših sugrađana

Datum objave: 08. 12. 2014. | Kategorija: Društvo

P1100631

POŽEGA – Vozni park Doma zdravlja u Požegi obnovljen je s dva vozila u vrijednosti od 500 tisuća kuna. Novi Peugeot kombiji u potpunosti su opremljeni za prijevoz, imaju 130 konjskih snaga tako da mogu iznimno brzo voziti pacijente u hitnim slučajevima. Sredstva za vozila Domu zdravlja donirala je Požeško-slavonska županija, a Grad Požega Domu zdravlja prepustio je parkiralište od 850 kvadratnih metara za 42 vozila.

“Dom zdravlja je u posljednje četiri godine prosjek godina voznog parka s 14.6 godina smanjio na 5.9. Time pomažemo 74 tisuće sugrađana koje vozimo često u Zagreb, Osijek, Split, Slavonski Brod i Rijeku. Ja se nadam da će to uvelike povećati kvalitetu voznog parka i njihov prijevoz, a ono što je najbitnije i sigurnost. Ova dva vozila smanjiti će potrošnju goriva i povećati standard. Također moramo zahvaliti Gradu Požegi što nam je prepustio ovo parkiralište jer naši pacijenti nisu imali gdje parkirati. Policija je dolazila svakodnevno i pisala kazne. Mislimo da ćemo svim ovim akcijama poboljšati i povećai kvalitetu usluge našim pacijentima,”rekao je ravnatelj Doma zdravlja u Požegi, Darko Puljašić.

“Čestitam Domu zdravlja što zdušno rade na poboljšanju kvalitete života i brinu za 74 tisuće stanovnika naše županije. Ovo je dokaz dobre metode dobrog gospodara i svaka novina koja se uvede dobra je za sigurnost naših građana. Dokaz je isto tako da županija vodi brigu za sve institucije i sve ustanove kako na području Požeštine tako i na području Pakraca i Lipika. Uz dobro vođenje ravnatelja i ostalih djelatnika pri kraju smo izravnavanja svih financijskijskih problema u kojima se nalazio Dom zdravlja. Ovo parkiralište uređeno je privremeno a biti će još bolje kada bude bilo mogućnosti za to,” rekao je župan Alojz Tomašević.

Darko Puljašić najavio je još jednu veliku investiciju koja će biti gotova 22. prosinca u Domu zdravlja Pakrac. Radi se o izmjenu krovišta vrijednoj 350 tisuća kuna i nabavci još jednog novog vozila: “Razvijamo čitavu županiju u kojoj imamo 16 objekata i ove godine je uloženo preko 1.6 milijuna kuna u obnovu infrastrukture i nabavke vozila. Ovo je jedna dobra priča. Dobrim gospodarenjem i pažnjom na ulazne i izlazne troškove povećavamo standard Doma zdravlja na dobrobit svih naših građana,” dodao je Puljašić.

TEKST: Tomislav Milanović    FOTO: Tomislav Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn