NOVA TJEDNA KINO PONUDA U POU “M.A.R” – Festival straha, Step up-godina plesa i Koža

Datum objave: 22. 7. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Tražite li učinkovit recept za izbjegavanje ljetnih vrućina, pronađite ga u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta “M.A.Relković” . Uz ugodnu temperaturu, vrhunski “sound” i sliku, narednih vas dana čekaju i s nekoliko filmskih hit naslova. Morate samo odlučiti hoćete li u kino u ponedjeljak, četvrtak ili petak.

Godišnji odmor ili ne, tko kaže da se na početku novog tjedna ne možete počastiti s odlaskom u kino? Prilika je to za ugodno druženje s prijateljima i bijeg od vrućina koje se vraćaju na kontinent. Ugodno rashlađena dvorana, vrhunski zvuk i slika, kao i par hit filmskih naslova, čekaju vas narednih dana u Pučkom otvorenom učilištu “M.A.Relković”. Tjedan otvara horor pod nazivom “Festival straha”, priča o ljetovanju koje je sve, samo ne bezbrižno, u što ćete se uvjeriti navratite li u dvoranu Doma kulture u ponedjeljak, 22.srpnja od 19.30.

Par dana kasnije, u četvrtak, 25.srpnja, zabavite se uz glazbeni film “Step up-godina plesa” koji, kaže kritika, uz zanimljivu priču, donosi i neke od najuzbudljivijih plesnih scena ikad viđenih na filmskom platnu. Propustite li ponedjeljak i četvrtak, u kino možete i u petak, što je, složit ćete se, i dobar početak vikenda.

Osim toga, biografsku dramu Skin/Koža svakako bi trebalo pogledati, jer riječ je o filmu čiju režiju i scenarij potpisuje Guy Nattiv, Oskarom nagrađeni umjetnik iz Izraela. Priča je to o Byronu Widneru, jednom od najtraženijih skinheada na FBI-ovoj listi, čovjeku čija je biografija stvorena za filmski scenarij i koji se, bolnim procesom skidanja rasističkih tetovaža s tijela, nastojao fizički i psihički “očistiti” i od grijeha prošlosti.

Odlučite li pogledati “Kožu”, računajte na kvalitetnu priču, snažan dojam i dvosatno trajanje filma koji je na rasporedu 26.srpnja od 19.30. Od potrebnih informacija valja još reći kako je cijena ulaznice 22 kune, a možete je kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7 do 15 sati i na blagajni kina, sat vremena prije projekcije. Sve jasno? Vidimo se onda u kinu.

TEKST: S. T.     FOTO: ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn