NOVA ŠKOLSKA GODINA U PAKRACU – Uz radne bilježnice osnovnoškolcima, i srednjoškolcima po 4 platnene maske

Datum objave: 04. 9. 2020. | Kategorija: Društvo

PAKRAC – Odlukom Anamarije Blažević, gradonačelnice Pakraca, sredstva za potrebe učenika planirana u proračunu Grada Pakraca u 2020. godini, raspoređuju se ne samo za nabavku radnih bilježnica osnovnoškolcima i kajdanki učenicima glazbene škole, već i srednjoškolcima.

Naime, svi pakrački srednjoškolci će, bez obzira koju srednju školu pohađaju, dobiti po četiri platnene i perive zaštitne maske s logom grba Grada Pakraca.

Učenici srednjih škola s prebivalištem na području Grada Pakraca svoje maske mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice svakim radnim danom od 8 do 15 sati u uredu br. 128 gradske uprave (prvi kat desno), počevši od petka 4.9.2020. od 12 sati. Učenici koji još nemaju osobnu iskaznicu maske mogu preuzeti potvrdom/dokazom o upisu školske godine.

Učenici koji nastavu pohađaju u drugim gradovima, ukoliko ne preuzmu masku prije odlaska na svoja mjesta boravišta ili radi kasnog povratka (poslije 15 sati), maske mogu preuzeti u istom uredu u petak 11.9.2020. do 16 sati. Ako nisu u mogućnosti ni na ovaj način, trebaju se javite se na dubravka.spancic@pakrac.hr

IZVOR: pakrac.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn