NOVA PONUDA POU M.A.RELKOVIĆ NOVA GRADIŠKA – Prilika za izlazak ili umjetnički doživljaj iz vlastite fotelje

Datum objave: 30. 3. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Velika količina dobrih filmskih naslova i jedna sjajna “ženska” izložba u kojoj, bez obzira na spol, možete uživati iz vlastite fotelje, čeka vas s dolaskom proljetnih dana u Pučkom otvorenom učilištu Relković Nova Gradiška.

Iako ste, zahvaljujući dobroj organizaciji, u kinu mogli uživati i uz epidemiološke mjere, izlasci su nesumnjivo ugodniji s dolaskom ljepšeg vremena. Dodajte tome kvalitetnu ponudu, pametno isplanirajte vrijeme i u dane vikenda navratite u Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška, jer filmove koji su na rasporedu, svakako treba pogledati.

Prvi dan travnja otvaraju čak dva hit naslova-Zemlja nomada od 16.30 i Sjena špijuna u večernjem terminu. Prvi je ovogodišnji pobjednik Mostre, film ceste, jedinstvena, melankolična i poetična priča o Amerikancima koji žive u rekreacijskim vozilima, iznimno remek djelo koje ćete, kako reče jedan kritičar, još dugo osjećati u želucu. Ne stignete li u kino ovaj četvrtak, Zemlja nomada čeka vas u večernjem terminu i 7. travnja.

Tražite li, pak, od filma zabavu, za vas je kao stvorena Sjena špijuna, sjajan triler temeljen na istinitoj priči, smješten u vrijeme Hladnog rata koji je na rasporedu 1.travnja od 19.30, ali i u utorak, 6.travnja u 16.30. Sedma umjetnost nije jedino što vam ovih dana nudi POU MAR.

Tu je i hvale vrijedna izložba u kojoj, zahvaljujući suvremenim tehnologijama, možete uživati i iz vlastite fotelje. Riječ je o jedinstvenom online sadržaju pripremljenom povodom manifestacije Žene u Domu kulture koja se tradicionalno organizira u mjesecu ožujku, izložbi na kojoj sudjeluje čak 37 akademskih umjetnica iz Hrvatske, BIH, Srbije i Crne Gore. Želite li uživati u odabranim umjetničkim djelima dovoljno je posjetiti službenu stranicu Učilišta čija će vam adresa dobro doći i za sve buduće sadržaje  https://poumar-ng.hr/

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: Plakati

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn