NOVA ODLUKA – Odlukom Stožera civilne zaštite RH ograničeno radno vrijeme kafića i klubova

Datum objave: 14. 8. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je dana 13. kolovoza Odluku o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata iz kategorije Barovi (noćni klub, noćni bar, disco-bar, caffe bar i sl.) u trajanju od 10 dana sukladno kojoj isti mogu biti otvoreni najduže do 24 sata.

S obzirom na razvoj epidemiološke situacije i provedenu analizu načina širenja bolesti COVID-19 Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je 13. kolovoza Odluku o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata iz kategorije “Barovi”.

Preporuke za noćne klubove

Odluka se primjenjuje od 14. kolovoza 2020. godine.

Inače, u Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 5 slučajeva zaraze korona virusom (COVID-19), sve osobe se nalaze u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalazi 40 osoba, a ukupno je testirano 4135 osoba. Na posljednjem testiranju bilo je 16 uzoraka, dva uzorka su pozitivna na korona virus (COVID-19). Dvije novozaražene osobe su stanovnici Požeško-slavonske županije s trenutnim prebivalištem u gradu Zagrebu, te se ne nalaze na području županije. Tijekom dana će se nastaviti s testiranjem kontakata zaraženih osoba kao i svih suspektnih osoba.

TEKST: S. P.         FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn