NOVA KULTURNO-KREATIVNA PRIČA POU M.A.R – “Volim…ljeto i kulturu!”

Datum objave: 10. 8. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Sadržajno bogatom kolovozu u Novoj Gradiški ove će se godine, po prvi puta, novom zanimljivom manifestacijom, pridružiti i POU M.A.Relković, jer, kulturnih, kreativnih i edukativnih sadržaja nikad dosta. Stoga, želite li na kvalitetan način upotpuniti vlastitu ljetnu priču, navratite u dvoranu Doma kulture i otkrijte što krije “priča” pod nazivom “Volim….ljeto i kulturu!

Ljubitelji dobre svirke, kvalitetnih koncerata, craft piva ohlađenog na pravoj temperaturi, pozitivne energije i uličnog šušura, dio kolovoza već su rezervirali za posjet Novoj Gradiški i najpoznatijoj i najdugovječnijoj gradskoj manifestaciji. Kako sadržaja ne bi nedostajalo, ove će se godine pobrinuti i Pučko otvoreno učilište M.A.Relković jedinstvenom manifestacijom pod nazivom Volim…ljeto i kulturu.

Nova zanimljiva priča malim će i velikim sugrađanima, od 7.do 28.kolovoza, u dvorani Doma kulture, potpuno besplatno, uz pokroviteljstvo Grada, ponuditi niz kulturnih, kreativnih i edukativnih sadržaja. Nakon zanimljive likovne radionice pod vodstvom akademskog slikara Tomislava Šilipetra, umjetnika koji se Novogradiščanima tijekom mjeseca predstavlja i likovnom izložbom “B kao bol” , poklonike ljeta i kulture, očekuju kazališne predstave za djecu, interaktivne priče, radionica žongliranja, stand up comedy show, te nekolicina zabavnih filmskih naslova kao stvorenih za gledanje u dobrom društvu. Želite li na kvalitetan način upotpuniti vlastitu ljetnu priču, navratite u dvoranu Doma kulture i uživajte!  Program manifestacije pogledajte OVDJE.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn