NOVA GRADIŠKA NOVI DOŽIVLJAJ – S dobrim epidemiološkim brojkama na gradske se ulice vraćaju kulturno-zabavni sadržaji

Datum objave: 01. 6. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Iako ćemo se do punog povratka na staro normalno morati još malo strpjeti, zahvaljujući sve boljoj epidemiološkoj situaciji na novogradiške se ulice, polako ali sigurno, vraćaju i kulturno-zabavni sadržaji. Protekli vikend sezonu su “otvorili” članovi Gradske glazbe tradicionalnim promenadnim koncertom u središnjem parku, a u petak i subotu, 4. i 5. lipnja, očekuje vas i 1. Flora fest

Zahvaljujući dobrim epidemiološkim brojkama i povoljnoj meteorološkoj situaciji, na novogradiške se ulice posljednjih dana, polako ali sigurno, vraćaju kulturno-zabavni sadržaji. Sezonu su protekli vikend “otvorili” članovi Gradske glazbe tradicionalnim promenadnim koncertom kojem su se pridružili i gosti iz Novske, ekipa okupljena u Another rock trio, a novi događaji čekaju vas i ovaj petak i subotu, 4. i 5. lipnja.

Riječ je o 1.Flora festu, manifestaciji koja će na središnjem gradskom Trgu kralja Tomislava okupiti brojne izlagače cvijeća, poljoprivrednih proizvoda i opreme, rukotvorina, obrtništva, meda i vina. Uz Udrugu Novogradiški sajam, za organizaciju ove priče zaduženi su Grad Nova Gradiška i Brodsko-posavska županija, te Ministarstvo poljoprivrede, Obrtnička komora Brodsko-posavske županije, Turistička zajednica grada Nova Gradiška i Udruženje obrtnika Nova Gradiška, kao suorganizatori. Uz sajamske aktivnosti i priliku za kupovinu, Flora fest posjetiteljima priprema i brojna iznenađenja kao i besplatnu degustaciju vina predstavljenih na nedavno održanom NG Wine fest-u.

S ciljem što boljeg pozicioniranja regije i ovog dijela Slavonije, “punom parom” se radi i u Turističkoj zajednici Grada koja će, sve bogatiju novogradišku, kao i ponudu Slavonskog dućana, od 3.do 5.lipnja predstaviti i u Zagrebu, na Festivalu weekend destinacija.

TEKST: S. Tarbuk           FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn