NOVA DOZA FILMA, SMIJEHA I KULTURE – Ljetno kino, stand up komedija, akcija i crtić za male i velike Novogradiščane i goste grada

Datum objave: 26. 8. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Iako kalendar i vremenska prognoza polako i neumoljivo najavljuju kraj godišnjih odmora i početak radnog dijela godine, Pučko otvoreno učilište M.A.Relković u suradnji s Gradom Nova Gradiška i naredni će se tjedan pobrinuti za dobru porciju filma, smijeha i kulture uz prijeko potreban osjećaj ljeta. Vidimo se u dvorani Doma kulture i u gradskom parku.

Ukoliko još niste, posljednje dane godišnjih odmora svakako iskoristite za odlazak u ljetno kino i uživajte u jedinstvenom osjećaju filma pod zvijezdama. Nakon iznimno uspješnih projekcija “priča” o Ericu Claptonu i “Medvjediću Padingtonu”, zahvaljujući suradnji POU Relković i Grada Nova Gradiška, male i velike filmoljupce, u utorak, 27.kolovoza od 19 sati , u gradskom parku čeka još jedna besplatna filmska poslastica. Riječ je o Malom princu, prvoj animiranoj verziji klasika svjetske književnosti, genijalnoj knjizi Antoinea de-Saint Exuperija u kojoj će, s jednakim zadovoljstvom, uživati i mladi i stari.

Dan kasnije, nakon još jedne sjajne večeri u ljetnom kinu, u dvorani Doma kulture, i ovaj put potpuno besplatno, u srijedu, 28.kolovoza, također od 19 sati, čeka vas večer stand up komedije, jedinstvena terapija smijehom kojom će vas liječiti domaći stand up komičari i imitatori, u okviru sjajnog projekta “Volim ljeto i kulturu”. I četvrtak, 29.kolovoza nudi porciju filma i dobre zabave za solo igrače, ali i cijele obitelji, jer na kino platnu toga dana “igraju” čak dva naslova-“Veliko putovanje”, animirana avantura od 17 sati i “Pad anđela” od 19.30, žestoka akcija s temom pokušaja atentata na američkog predsjednika u kojoj glume Gerard Butler, Morgan Freeman i Jada Pinkett Smith.

Kako bi radni dio tjedna završili na pravi način, filmski, istovremeno slaveći i aktualno godišnje doba, u kino bi, i to ono ljetno, trebali navratiti i u petak, 30.kolovoza, kada je na rasporedu “Zelena knjiga-poslastica za život”. Ovogodišnji je to dobitnik nagrade Oscar za najbolji film i jedan od najhvaljenijih naslova posljednjih mjeseci, biografska drama s elementima komedije inspirirana istinitim prijateljstvom koje je nadvladalo rasne i klasne razlike 60-tih godina 20.stoljeća u SAD-u. Viggo Mortensen i ostatak filmske ekipe “Zelene knjige” čekaju vas u gradskom parku 30.kolovoza od 19.30, pa navratite i dobro se provedite!

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: novagradiska.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn