NOVA AKCIJA USKOK-a: Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji

Datum objave: 11. 7. 2023. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Navedene radnje provode se na području Požeško-slavonske županije, a odnose se na dvije osobe za koje se sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o bivšem požeškom gradonačelniku Darku Puljašiću i Predragu Dragičeviću, sudcu Županijskog suda u Slavonskom Brodu

USKOK je objavio službeno priopćenje u kojemu stoji da su u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji. Uhićenja i hitne dokazne radnje rezultat su kriminalističkog istraživanja koje provodi PNUSKOK u koordinaciji s USKOK-om. Navedene radnje provode se na području Požeško-slavonske županije, a odnose se na dvije osobe za koje se sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela.

Budući da jedna osoba u odnosu na koju se provode navedene radnje obnaša dužnost u tijelu sudbene vlasti, od Državnog sudbenog vijeća zatraženo je skidanje imuniteta što je DSV i odobrio. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

TEKST: S. P.                 FOTO: Logo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn