NK GRANIČAR ZAGRAĐE – Održan tradicionalni Malonogometni noćni turnir u Zagrađu

Datum objave: 11. 6. 2022. | Kategorija: Sport

ZAGRAĐE – I ove godine turnir je privukao dvadesetak ponajboljih ekipa iz Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije.Ovogodišnju titulu osvajača turnira i pobjednika ponijela je ekipa MNK “Helda”- Buk. Drugo mjesto je osvojila ekipa MNK “Moby Dick”- Batrina, treće mjesto “Flamingo” i četvrto mjesto “Smokvin list”- Oriovac

Vrijedni organizator turnira NK “Graničar” iz Zagrađa osigurao je nagrade za one najbolje. Prvo mjesto je iznosilo 2000 kn, drugo mjesto 1000 kn te treće mjesto 500 kn. Uz novčane nagrade ekipe su dobili i prigodne pehare. Igralo se po prokušanom sistemu 5+1 koji je omogućavao svima da se nose i s boljim ekipama.Veliki broj posjetitelja je pratio utakmice te su pljeskom pozdravljali svaki kvalitetan potez malonogometaša. Uz dobar nogomet organizator se pobrinuo da u ponudi bude veliki izbor jela i pića koja su zadovoljila sve prisutne.

Ovogodišnju titulu osvajača turnira i pobjednika ponijela je ekipa MNK “Helda”- Buk. Drugo mjesto je osvojila ekipa MNK “Moby Dick”- Batrina, treće mjesto “Flamingo” i četvrto mjesto “Smokvin list”- Oriovac. Najbolji vratar turnira je bio Josip Krolo a najbolji igrač Jonathan Baketarić. Nagrade najboljima su uručili predstavnici kluba predsjednik Franjo Štimac, dopredsjednik Bruno Horvat, blagajnik Josip Lucić, tajnik Branimir Štimac te Boris Midlih i Karlo Srdarević članovi uprave NK “Graničar” Zagrađe.

Podršku turniru svojim dolaskom su dali Damir Bognar trener NK “Slavije” Pleternica i Dalibor Bognar trener NK “Slavonija” Požega inače legende požeškog nogometa i sporta. Cilj turnira je promocija sporta i rekreacije u Požeško-slavonskoj županiji i druženje mladih. Za iduću godinu se najavljuju brojna iznenađenja i novi sadržaji na turniru. Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira je bio Grad Pleternica.

TEKST: S.P. /NK Graničar               FOTO: NK Graničar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn