NEPAŽNJA I ALKOHOL – U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Datum objave: 12. 7. 2023. | Kategorija: Crna kronika

PAKRAC – U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno dijete koje se nalazilo kao putnik u vozilu kojim je upravljala 22-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena. Protiv 22-godišnjakinje i 27-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U utorak 11. srpnja 2023. oko 18.45 sati u Pakracu na raskrižju ulica Osječka i Križnog puta, 22-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je pod utjecajem alkohola od 0,80 promila upravljao 27-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno dijete koje se nalazilo kao putnik u vozilu kojim je upravljala 22-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena. Protiv 22-godišnjakinje i 27-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Resnik.

TEKST: S. P.                   FOTO. S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn