NATJEČAJ “PUŠENJE ODBACI, LOVU NABACI” – Svi su pobjednici jer su izabrali pravu odluku

Datum objave: 30. 3. 2023. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Završen je natječaj „Pušenje odbaci, lovu nabaci“ koji je devetu godinu zaredom proveo Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije.

Financiran sredstvima Ministarstva zdravstva prvi županijski natječaj „Pušenje odbaci i lovu nabaci“ raspisan je 2015. godine te je kroz devet godina ukupno bilo prijavljenih 331 osoba. Od navedenog broja tijekom mjesec dana korizme u natječaju je ostalo 236 osoba, odnosno iznimno visokih 71 % prijavljenih, što govori o visokoj motiviranosti prijavljenih za prestanak pušenja, kao i važnosti korizmene odluke o odricanju od štetne navike.

Ovogodišnji natječaj trajao je od 22. veljače do 24. ožujka, a 28. ožujka djelatnici Službe za javno zdravstvo u prisutnosti natjecatelja koji su uspješno prestali pušiti i ravnatelja Zavoda Mate Matijevića, izvukli su sretne dobitnike nagrada koje su dodijeljene u obliku poklon bonova.
Ove se godine prijavio nešto manji broj osoba; točno 17 (9 M, 8 Ž) od čega je 9 odustalo pa su stoga svi natjecatelji bili nagrađeni najmanje nagradom druge vrste, odnosno sa 100 eura.

Prvu nagradu i poklon bon u vrijednosti 400 eura osvojila je Mihaela Peić, a kako je supruga bila spriječena preuzeti nagradu, nagradu je umjesto nje preuzeo suprug Ivan Peić koji je također uspješno prestao pušiti i osvojio nagradu drugog reda u iznosu od 100 eura kao i Luka Kvesić, Suzana Šarić, Nela Međugorac, Kazimir Balog, Željko Soldo i Branko Brkan.

TEKST: S. P.                   FOTO: ZJZ PSŽ

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn