NA POŽEŠKIM BAZENIMA – Školu plivanja grada Požege upisalo više od 300 djece svih uzrasta

Datum objave: 07. 7. 2017. | Kategorija: Društvo

n

POŽEGA – Škola plivanja na Gradskim bazenima u Požegi u punom je jeku. Naime, nakon dvije godine Požeški športski savez ponovno je organizirao ljetnu aktivnost za djecu svih uzrasta.

“Peti je dan škole plivanja i zadnji dan upisa. Do sad smo upisali preko tristo djece, a poučeni iskustvom ove smo godine dijelili djecu u grupe odmah pri upisu te tako izbjegli gužve. Raspoređeni smo u dva vremenska termina, od pola 9 do 10 sati i od 10 do pola 12, od ponedjeljka do petka. Upisu su u tijeku, a trajat će do kraja ovog tjedna,”rekao je voditelj škole Alen Ivanović. Kaže kako će obuka trajati 30 školskih sati, a uz njega je tu još sedam profesorica i profesora kineziologije.

WP_20170705_09_23_50_Pro
Na bazenu smo zatekli i polaznika škole Antonija Perića. “Super mi je ovdje, znam pomalo plivati od prije ali želim se usavršiti i u novim tehnikama plivanja kao što su delfin i leptir,” rekao nam je Antonio. Njemu se pridružio i Luka Babić koji kaže kako zna plivati u morskoj vodi ali je želio poboljšati svoje plivačke sposobnosti i u slatkoj.

WP_20170705_09_26_04_Pro

Niku i Tiju smo sreli na drugoj strani bazenu kod trenera Vjeke Lojbera. “Ja sam došla iz Pule na ljetne praznike i odlučila ovdje usavršiti svoje plivačke tehnike, trener je super, a imamo i sve rekvizite potrebne za učenje,”kaže nam Tia, dok je Nika dodala kako ima veliku podršku roditelja. “Kad sam im rekla da bih htjela u Školu plivanja, oni su rekli super!”ispričala je. Program Škole plivanja grada Požege odobren je od strane Ministarstva i provodi se u skladu sa svim propisima. Cijena je 150 kuna.

TEKST: B. Miščević      FOTO: B. Miščević

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn