MUP DONIRAO TRI RABLJENA VOZILA INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKOJ ŠKOLI: Za kvalitetniju praktičnu nastavu

Datum objave: 11. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – U Industrijsko-obrtničkoj školi, u Slavonskom Brodu, upriličena je danas primopredaja tri vozila, koje je Ministarstvo unutarnjih poslova (Policijska uprava brodsko-posavska), odlukom ustupilo ovoj školi. Radi se vozilu Škoda Octavia Combi (1,9 TDI, godina proizvodnje 2007.), Volkswagen Golf (SDI, godina proizvodnje 1999.) i Volkswagen Golf (1,9 CLD, godina proizvodnje 1997.).

Naime, sukladno Zakonu o sustavu državne uprave, a temeljem Odluke potpredsjednika Vlade i ministra UP-a Davora Božinovića, MUP je prenio u vlasništvo, bez naknade Industrijsko-obrtničkoj školi, tri vozila, koja su rashodovana temeljem Odluke o rashodovanju materijalne imovine MUP-a. Spomenuta tri vozila, MUP-a je isknjižio iz svoje knjigovodstvene evidencije, koja će za svoje vlastite potrebe dalje koristiti ova škola.

Ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Luka Mladinović, zahvalio se Ministarstvu unutarnjih poslova na donaciji, te je prilikom primopredaje vozila, zahvalnicu uručio načelniku Policijske uprave brodsko-posavske Antunu Valiću.

Ravnatelj je pritom rekao da će rabljena vozila znatno unaprijediti praktičnu nastavu učenika i polaznika ove škole iz više segmenata (autolakiranja, autolimarije, autoelektrike i automehatronike) uz poticanje učenja temeljenog na radu u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

IZVOR: PU BP

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn