MJESEC HRVATSKE KNJIGE U NOVOJ GRADIŠKI – Bruno Šimleša pred novogradiškim čitateljima

Datum objave: 12. 11. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nakon što je svojim bestselerima o ljubavi i duhovnosti naveo mnoge da se zainteresiraju za psihologiju i nauče ponešto o samima sebi i odnosima s drugima, Bruno Šimleša, pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj, diplomirani sociolog i autor nekih od najprodavanijih naslova na ovim prostorima, svoju će novu, devetu knjigu “Istine i laži o ljubavi” predstaviti Novogradiščanima, u srijedu, 13.studenoga, u okviru Mjeseca hrvatske knjige.

Nakon što nas je u Ljubavologiji naučio razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima, u svojoj novoj, devetoj po redu knjizi Bruno Šimleša ide korak dalje. Britko, razigrano, duhovito i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi i objašnjava kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja nam truju um i srce. Želite li saznati zašto su žene samokritičnije, a muškraci slabije izražavaju emocije, kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav, zašto padamo baš na određene tipove, kako stvoriti sretnu vezu, kako odgajati djecu ali i zašto ne bismo trebali odgajati partnere i kako doista funkcionira Zakon privlačnosti, navratite u srijedu 13.studenoga od 17 sati u Studijsku čitaonicu Odjela za odrasle Gradske knjižnice Nova Gradiška i budite autorovi gosti na promociji “Istina i laži o ljubavi”.

Predstavljanjem nove knjige Bruno Šimleša, pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj, diplomirani sociolog, stručnjak za emocije i autor nekih od najprodavanijih naslova na ovim prostorima, proslavit će prvih 18 godina spisateljske karijere i sadržajno kvalitetno obogatiti novogradiški Mjesec hrvatske knjige. Uz pokroviteljstvo grada Nova Gradiška, susret će glazbeno oplemeniti članice Vokalne skupine “Aurora” , a za ugodnu se atmosferu pobrinuti domaćini- knjižničari i knjižničarke Gradske knjižnice. 30-ak intenzivnih dana druženja s knjigom čitateljima će donijeti još nekoliko zanimljivih promocija renomiranih i nagrađivanih autora, ali i onih mladih neafirmiranih, a manifestacija će i ove godine službeno završiti jedinstvenim dvodnevnim književno-kazališnim festivalom “Let s Gavranom” koji će i u svom petom izdanju od 27.do 29.studenoga, imati međunarodni karakter.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn