MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE – 5. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda – Poziv za prijavu izlagača

Datum objave: 18. 8. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

ZAGREB – Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb i ove godine će organizirati manifestaciju Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koja će se održati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, od 04. do 06. listopada 2019. godine.

Prijave će biti moguće na web stranici www.sajamzimnice.com od 2. rujna 2019. godine u 12:00 sati do popunjenja predviđenih mjesta. Prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu.Organizatori izlagačima osiguravaju besplatno sudjelovanje na manifestaciji.

Na ovome sajmu predstavit će se proizvodi zimnice te autohtoni proizvodi čiji je naziv zaštićen (ili je u postupku zaštite) oznakom izvornosti i oznakom zemljopisnog podrijetla u Hrvatskoj i u EU. Kroz ovakve manifestacije Ministarstvo poljoprivrede želi potaknuti proizvodnju, prodaju i zaštitu poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda koji svojom dokazanom kvalitetom polako postaju konkurentan, prepoznatljiv i tražen proizvod. Zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla i tradicionalnog specijaliteta, omogućavaju dodanu vrijednost vrhunskim domaćim proizvodima, a potrošačima kvalitetu.

Kriterije odabira pogledajte OVDJE

IZVOR: Ministarstvo poljoprivrede

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn