OBJAVLJEN JAVNI POZIV – Za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora

Datum objave: 19. 8. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

ZAGREB/POŽEGA – Ministarstvo poljoprivrede objavilo je 18. kolovoza 2020. Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora“ Republike Hrvatske za 2020. godinu. Zahtjevi se podnose zaključno s danom 21. rujna 2020. godine, a financijska potpora dodjeljuje se u iznosu od 5.000,00 kuna do 50.000,00 kuna za pokriće troškova provedbe programa.

Udrugom koja promiče poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora smatra se dobrovoljno i registrirano udruženje osnovano radi djelovanja, promidžbe, unaprjeđenja i razvoja poljoprivrede, pružanja stručne pomoći, informiranja javnosti o događajima s područja poljoprivrede i prehrane, kao i života na selu te radi sudjelovanja u radu javnih institucija kojima je cilj dobrobit života na selu. Pravo prijave na Javni poziv imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama i upisane u Registar udruga Republike Hrvatske.
Sve informacije o Javnom pozivu i pripadajući obrasci nalaze se na poveznici.

IZVOR: poljoprivreda.gov.hr/

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn