MASSIMO U STVARNOM I VIRTUALNOM SVIJETU – U prodaju krenule ulaznice za virtualni koncert

Datum objave: 20. 11. 2020. | Kategorija: Scena

 ZAGREB – Ulaznice za sjedeća mjesta za koncert Massima 10. prosinca 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski gotovo su rasprodane, ali svi oni koji nisu u prilici biti tamo, ipak imaju mogućnost uživati u događaju. Naime, Tvrtka Music Time u suradnji s Aquarius Recordsom i Entriom Vam predstavlja prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu. 

U prodaju su danas, u petak 20. studenog puštene virtualne ulaznice za spektakl u Lisinskom po cijeni od 100 kuna. Jedna ulaznica omogućava vam pristup ovom jedinstvenom događaju iz udobnosti vlastitog doma. Isto tako jedna ulaznica ne znači da će show iz Lisinskog pratiti samo jedna osoba, već svi u kućanstvu, a pristupiti eventu možete iz bilo kojeg dijela svijeta. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.

“Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svijetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu.

Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici” – rekao je Massimo.

A za sve one koje kupe ulaznicu za virtualni koncert Massimo je pripremio veliko iznenađenje. Naime, deset sretnika prisustvovat će jedinstvenom meet and greetu nakon koncerta – naravno virtualno. Deset obožavatelja tako će nakon koncerta uživo će se priključiti u backstage i razmijeniti s Massimom svoje dojmove.

Ulaznice za virtualni koncert stajat će 100 kuna do 27. prosinca kada njihova cijena raste na 120 kuna. Dan prije koncerta i na sam koncert 10. prosinca virtualna ulaznica će koštati 150 kuna.
Na Facebook eventu pronađite sve dodatne informacije.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn