MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA – Dragovoljna predaja streljiva u Pakracu

Datum objave: 27. 7. 2021. | Kategorija: Crna kronika

PAKRAC – I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način učiniti svoj dom sigurnijim, a možda time spasiti i nečiji život.

U ponedjeljak, 26. srpnja 2021., na području Pakraca, građanin koji je želio ostati anoniman, iskoristio je zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i policijskim službenicima predao 250 komada streljiva kalibra 14,5 mm. Istoga dana, 30-godišnjak s područja Badljevine, policijskim službenicima je predao 30 komada streljiva raznog kalibra, koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način učiniti svoj dom sigurnijim, a možda time spasiti i nečiji život. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja, upozoravaju iz policije.

TEKST: S. P./ PU PS           FOTO: S. Pok (ilustracija)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn