LJETO U KNJIŽNICI: PROMOCIJA KNJIGE “PUTOVANJE U MEĐUZEMLJE” – Inspirativne priče svjetskog putnika Tomice Kristića

Datum objave: 01. 7. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Da je ljeto nezamislivo bez druženja s knjigom znaju svi oni koji slobodne trenutke provode s “glavom među koricama”. Upravo to, uz brojne prateće edukativno-kreativne radionice, malima i nešto većima, ponudit će ovogodišnje Ljeto u knjižnici, tradicionalna manifestacija koja vas od petka, 2. srpnja, očekuje na više lokacija u Novoj Gradiški. Službeni početak priče najavit će, dan ranije, 1.srpnja, promocija knjige “Putovanje u međuzemlje”, autora Tomice Kristića, svjetskog putnika, avanturiste i putopisca

Sanjate li knjige i putovanja, najbolje je spojiti oba svijeta i pridružiti se promociji knjige “Putovanje u međuzemlje”, autora Tomice Kristića, svjetkog putnika, avanturiste i putopisca, zakazane za prvi dan srpnja, u prostoru novogradiške Gradske vijećnice. Zanimljivo predstavljanje, dio velike Kristićeve i turneje njegove zaručnice Lucy po hrvatskim knjižnicama,, odvest će vas do prostranstava Himalaje, pustinje Bliskog istoka, budističkih samostana u Indiji, ali i do policijskih postaja diljem Azije i Bollywooda i inspirirati na slična putovanja ali i čitanje.

Svojevrsni je to uvod u tradicionalnu manifestaciju Ljeto u knjižnici koja će, i ove godine, malim i nešto većim čitateljima, tijekom školskih praznika, ponuditi niz zabavnih i edukativnih sadržaja na više lokacija u gradu. Likovne i literarne radionice, ekološke i lutkarske, kao i one informatičke, jer valja biti u korak s vremenom, svakoga će dana malim posjetiteljima ponuditi priliku za nove spoznaje i kreativno provođenje slobodnog vremena, za što će se, kao i uvijek, uz organizatore, tim Gradske knjižnice Nova Gradiška, pobrinuti i brojni volonteri-profesori, nastavnici i odgojitelji. Srpanjski sadržaji već su poznati, potrebno je tek pronaći onaj po vlastitoj mjeri i navratiti. Ljeto u knjižnici čeka!

TEKST: S. Tarbuk            FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn