LISTOPAD U POU M.A. RELKOVIĆ – “Frajle” i “Ništa ljubav samo sex”

Datum objave: 16. 10. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Želite li se sjajno zabaviti na koncertu ili pogledati dobru kazališnu predstavu začinjenu obilnom porcijom smijeha, oslobodite u osobnom kalendaru 22. i 30. listopada, na vrijeme se pobrinite za ulaznice i navratite u Dom kulture Nova Gradiška. Čeka vas istinska glazbena poslastica, koncert četiri dame i dvije akustične gitare – novosadskih Frajli i “škakljiva” hit komedija Renea Bitorajca- “Ništa ljubav samo sex”. Vidimo se 22. i 30.listopada!

Uz dugogodišnju vjernu kazališnu publiku, u dvoranu Pučkog otvorenog učilišta M.A.Relković posljednjih godina, i to ne samo zbog kina, sve češće navraćaju i nova, mlada lica. Uz suvremeni interijer i estetiku udobnosti, razlog za to su kvalitetni naslovi i zanimljivi programi. Poput koncerta “Frajli”, istinske poslastice za sve zaljubljenike u dobru glazbu i nove hit komedije iz pera Renea Bitorajca “Ništa ljubav samo sex”.

Četiri dame uz dvije akustične gitare, kako se Frajle same vole predstavljati, novosadski su regionalno popularan ženski bend iznimnih vokalnih, autorskih i zabavljačkih sposobnosti, spremne zabaviti publiku vlastitim, ali i ruskim, ciganskim, pa i aktualnim i evergreen pop-rock hitovima. U formi cabareta, uz pažljivo osmišljen nastup, jedinstvenu, ženstvenu “kostimografiju i sjajnu atmosferu, Frajle vas čekaju u Domu kulture u utorak, 22. listopada od 20 sati.

Nakon istinske glazbene poslastice, listopad u POU M.A.Relković “zaključit” će jednako dobra kazališna predstava začinjena obilnom porcijom smijeha- “Ništa ljubav samo sex”. Škakljiva je to priča zagrebačke Lude kuće, s potpisom popularnog glumca i redatelja Renea Bitorajca, predstava s neiscrpnom, ali još uvijek donekle i tabu temom i svojevrsni nastavak autorovog prvijenca “Pet žena.com”.

Riječ je o zanimljivoj “dokumentarnoj stand-up” komediji nastaloj na improvizacijama i razmjeni iskustava četiriju glumica, koje u garderobi, pripremajući se za grčku tragediju, kako to većinom i biva, razgovaraju o sexu. Iznimno duhovit tekst obogaćen aktualnim konotacijama, živ, dinamičan, s oznakom 16 +, na scenu donose Petra Dugančić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić, četiri različita karaktera koja se, u nešto više od 90 minuta, pretvara u njih čak 13m, ostavljajući publiku i same sebe-zadovoljnima i zadovoljenima. “Ništa ljubav samo sex” na novogradiške kazališne daske stiže 30. listopada u 20 sati. Sad kad ste upoznati s programom, oslobodite 22. i 30. listopada, na vrijeme se pobrinite za ulaznice i vidimo se u Domu kulture

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn